Донецьким по секрету віддали 7,5 мільйона на комп’ютерні мережі «Олімпійського»
16.03.2012   //  

Національний спортивний комплекс «Олімпійський» 6 березня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «ДонбасІнформЗв’язокСервіс» на обслуговування слабострумних систем вартістю 7,50 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

На сайті «ВДЗ» всупереч закону про держзакупівлі відсутній номер «Віснику», в якому опубліковано оголошення про торги з конкурсною документацією та протоколом розкриття. Відтак що саме має робити донецька компанія та конкурентні пропозиції невідомі. Так само було відсутнє оголошення про закупівлю автомобілів Генпрокураторою. Воно з’явилось на сайті «ВДЗ» після депутатського звернення і тоді стало відомо, що ГПУ придбала вісім «Тойот Камрі» по 446 тис грн. в найрозкішнішій комплектації.

Нагадаємо, в 2010 році «Донбасінформзв’язоксервіс» отримало підряд на проектні роботи та будівництво в Києві електричної підстанції, яка має забезпечити енергією стадіон «Олімпійський». Вартість робіт склала 319,43 млн грн. Засновником компанії зі статутним капіталом 9600 грн. є донеччанин Геннадій Рибенков.