«Чорноморнафтогаз» роздав 176 мільйонів і замовив науковий супровід для «Петра Годованця»
15.03.2012   //  

ПАТ «ДАТ «Чорноморнафтогаз» з 23 лютого по 6 березня за результатами тендерів уклало низку угод на придбання хімічних речовин, сталевих труб та послуг на загальну суму 176,11 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Універсалоптторг-х» поставить хімічні органічні продукти на суму 20,11 млн грн. Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Райагрострой-Перспектива», з яким «Універсалоптторг-х» найчастіше розігрують тендери «Чорноморнафтогазу».

Дніпропетровське ТОВ «Нафтосервіс» отримає 139,04 млн грн. за сталеві труби. Засновниками компанії зі статуним капіталом 16,5 тис грн. є Анатолій Беліченко та Андрій Лябогов.

Також «Чорноморнафтогаз» замовив ТОВ «Діпрогаз» розробку робочого проекту «Реконструкція УКПГ «Глібовка» вартістю 14,88 млн грн.

Ще 1,72 млн грн. коштуватимуть послуги ТОВ «Нафтогазовий науково-технологічний парк» зі здійснення наукового, методичного та інформаційного супроводу введення в експлуатацію самопідйомної плавучої бурової установки В312, більш відомої як «Петро Годованець».