У Каськіва теж зібрались потусуватись в Каннах
05.03.2012   //  

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України 29 лютого уклало угоду з французькою компанією «Reed Midem» на оренду площі на Міжнародній виставці комерційної нерухомості МІРІМ – 2012 у м.Канни. Вартість угоди склала 33 тис євро. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Держінвестпроект має намір взяти участь в найбільшій світовій виставці нерухомості  «МІРІМ», що відбудеться 6 –9 березня в Каннах в «Палаці фестивалів», відомому як місце проведення Канського кінофестивалю. На виставці планується презентувати Національні проекти України.

«Виставка МІРІМ є наймасштабнішим, найбільш авторитетним і показним інвестиційним форумом у Європі. Ця ключова подія щорічно збирає професійних фахівців сфери нерухомості, інвесторів, банків, міст, муніципалітетів і регіональних об’єднань, а також багатонаціональних компаній, зацікавлених у придбанні нерухомості, реалізації контактів зі своїми партнерами майже з усіх країн світу», – повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Нагадаємо, раніше Головне управління економіки та інвестицій Київської міськдержадміністрації орендувало 37 квадратних метрів на виставці МІПІМ для своєї експозиції за 32 тис євро.