Одеська та київська залізниці заплатять улюбленим охоронцям ще 12 мільйонів
05.03.2012   //  

Регіональні залізниці 18-22 лютого за результатами тендерів уклали угоди на охороню своїх об’єктів на суму 12,15 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДТГО «Південно-Західна залізниця» заплатить 368 тис грн. ТОВ «Компанія ТСК» за охорону об’єктів, які знаходяться на території Центру механізації будівельних робіт по вул.І. Федорова, 31-а. З врахуванням цієї закупівлі, «Компанія ТСК» в 2012 році отримала підряди на охорону об’єктів ПЗЗ на суму 28,19 млн грн. До складу засновників фірми входить Анатолій Тимофійович Сорока, відомий як начальник управління Департаменту Державної служби охорони при МВС України. За неофіційною інформацією, Сорока нещодавно вийшов на пенсію.

ТОВ «Група компаній Вектор» Сергія Луханіна отримає від ПЗЗ 585 тис грн. за організацію трьох цілодобових постів по вул. Залізничне шосе, 6. Також ця компанія отримає 716 тис грн. за послуги по організації збору та вивезення сміття із урн 4 зупиночної платформи «Лівий Берег» на вул.Березняківська.

ДП «Одеська залізниця» уклало угоду з ТОВ «Форпост-Оберіг» вартістю 11,19 млн грн. на охорону структурних підрозділів служби колії. Київське ТОВ «Форпост-Оберіг» засновано Равілею Ісхаківною Кузьміною з Києва та Валентиною Гирею з м.Жданівка Донецької області. З врахування цієї закупівлі «Форпост-Оберіг» в 2012 році заробить на охороні об’єктів Одеської залізниці 18,51 млн грн.