Авіабудівники до 8 березня купили знижкові картки будівельних магазинів Гереги через біржу Зубаря
05.03.2012   //  

ДП «Антонов» 1 березня уклало угоду з ТОВ «Епіцентр К» на придбання 4670 подарункових карток на загальну суму 1,17 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вартість однієї картки склала 250 грн. Зараз мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» проводить рекламну акцію до 8 березня, яка дає змогу отримати подарункові картки та сертифікати на знижку різних номіналів, в тому числі і на 250 грн.

Станом на грудень засновниками ТОВ «Епіцентр К» є секретар Київської міськради Галина Герега, її чоловік Олександр Герега та сестра Тетяна Суржик.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» за допомогою біржі «Універсальна міжрегіональна» (м.Харків).

«В результаті маркетингових досліджень, проведених за допомогою мережі Інтернет, найбільш вигідним та зручним варіантом для проведення закупівлі в одного учасника є Товарна біржа «Універсальна міжрегіональна». Біржа зарекомендувала себе як експерт с сфері державних закупівель. Вона має штат кваліфікованих та досвідчених юристів, економістів та фахівців у сфері державних закупівель. На підставі вищезазначеного та на підставі п. 6 ч. 2 ст. 39 Закону було вирішено здійснити закупівлю в одного учасника», – повідомляється в обґрунтуванні.

Директором біржі «Універсальна міжрегіональна» є Геннадій Островерх, один з керівників харківського видання «Редукціон». Головний редактор «Редукціону» Владислав Зубарь в 2010 році був призначений заступником департаменту державних закупівель Міністерства економіки. Засновниками біржі є ТОВ НВР «Основа-про», засноване сином Зубаря Всеволодом, та підприємство «Редукціон».