Одеська академія купила обладнання для телестудії. Для приватної ТРК доньки Ківалова?
27.02.2012   //  

Національний університет «Одеська юридична академія» 16 лютого за результатами тендеру уклав угоди з компанією «Скайлайн Електронікс Лтд» у вигляді ТОВ на придбання обладнання для телестудії на загальну суму 3,90 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Придбано 10 ефірних робочих станцій для регіональної вставки, 20 відеокамер з журналістськими комплектами, 10 мобільних звуковідеомонтажних станцій, п’ять стаціонарних монтажних, один комплект устаткування для ефірної та режисерської апаратної телестудії та телевізійної студії, до складу якого входять кодери «Зеонбуд» (вимоги до обладнання тут).

Закупівля здійснена за кошти державного бюджету України. Президентом «Одеської юридичної академії» є народний депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов.

Нагадаємо, в 2011 році одеська ТРК «Академія» виграла тендер Нацради з питань радіо та ТВ на отримання ліцензії на цифрове мовлення в своєму регіоні, яке здійснюється за допомогою мережі компанії «Зеонбуд». 27% статутного капіталу ТРК належить Міжнародному гуманітарному університету, засновниками якого є дочка Сергія Ківалова Ірина Орєхова, сірійський бізнесмен Ківан Аднан, який збудував в Одесі Арабський культурний центр, та багамський офшор «Голден гейт бай лімітед».

Також співзасновниками ТРК «Академія» є асистент кафедри цивільного права Одеської юракадемії Катерина Можаровська, Тетяна та Ганна Писаренко.