Олімпійці і Бубка вибирають найдорожчі яйця
13.02.2012   //  

Державні установи та підприємства з 27 січня по 2 лютого уклали низку угод на постачання курячих яєць по суттєво різним цінам. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Об’єднання спортивно-господарських споруд» за 182 тис грн. придбало у ТОВ «ТЦ «Продсервіс» яйця по 12,80 грн./дес. До цього держпідприємства віднесені існуючі олімпійські установи, що базуються в Києві –навчально-спортивний центр в Конча-Заспі, «Тенісні корти», «Атлет», «Крижинка» та інш.

Відділ освіти Волноваської райдержадміністрації Донецької області за 155 тис грн. придбало у ТОВ фірма «Монблан» яйця по 11,80 грн./дес. До складу засновників фірми «Монблан» входить голова Національного Олімпійського комітету Сергій Бубка.

Також по 11,80 грн./дес. придбало яйця Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міськради у підприємця Чучкіна О.В. на загальну суму 260 тис грн.

Це значно дорожче від яєць, придбаних іншими державними установами.

Черкаська обласна психіатрична лікарня за 149 тис грн. придбала яйця у ТОВ «Черкаська регіональна продовольча компанія» по 9,90 грн./дес.

КП «Кафе «Бістро» Алчевської міськради Луганської області за 185 тис грн. придбало у ТОВ «Тріас-Трейд» яйця по 9,10 грн./дес.

Чернівецький міськвиконком за 428 тис грн. придбав яйця у ТОВ «Наладка Комерц» ЛТД по 9,00 грн./дес.

Також по 9,00 грн./дес. придбала яйця Жовтневська виправна колонія (Харківська обл.) у ТОВ «ТПК «Атланта» на загальну суму 81 тис грн.

Управління освіти Євпаторійської міськради АР Крим за 280 тис грн. придбало у ТОВ «ТД «Чорномор «ОРГ» яйця по 8,90 грн./дес.