В рекламу курортів вклали понад мільйон гривень (виправлено)
08.02.2012   //  

(Виправлено в частині засновників ТОВ “7-ой Континет”)

Міністерство курортів і туризму АР Крим 1 лютого за результатами тендерів уклало низку угод на послуги в сфері реклами на загальну суму 1,29 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Кримський центр розвитку туризму», яким володіє кримський Фонд держмайна, отримає 350 тис грн. за проведення «Днів Криму» в регіонах України, Росії і країнах СНД. Передбачено проведення в лютому-квітні виїзних тренінгів з навчання турагентів, керівників галузевих профспілок в регіонах України (7 міст), Росії (9 міст), у столицях Білорусі, Латвії, Казахстану.

441 тис грн. фірма отримає за організацію участі делегації Криму в дев’яти туристських виставках: «BALTTOUR», Рига (Латвія) – 10-12 лютого, «EMITT», Стамбул (Туреччина) – 9-12 лютого, «ITB», Берлин (Німеччина) – 7-11 березня, «Інтурмаркет», Москва (Росія) – 17-20 березня. «MITT», Москва (Росія) – 21-24 березня, «UITT», Київ (Україна) – 28-30 березня, «Відпочинок без кордонів. Літо», Санкт-Петербург (Росія) – 5–8 квітня, «Літо-2012», Єкатеринбург (Росія) – 8-9 квітня та «Відпочинок», Мінськ (Білорусь) – 11-14 квітня 2012 р.

Ще 299 тис грн. «Кримський центр розвитку туризму» отримає за організацію щорічного міжнародного спеціалізованого ярмарку “Крим. Курорти. Туризм”, який пройде в Ялті 29 лютого – 2 березня.

ТОВ «7-ой континент» отримає 200 тис грн. за проведення п’ятиденних рекламних турів для представників тур бізнесу та преси в лютому-квітні. 95 представників турбізнесу планується катати трьома автобусами по маршруту Сімферополь-Ялта-Алушта-Евпаторія – Сакі. Тридцять представників мас-медіа поїздять по маршруту Сімферополь-Ялта-Алушта-Бахчисарай-Феодосія-Євпаторія.

Засновником ТОВ «7-ой континент» з жовтня 2011 року  була Ірина Мотиленко.

Від “Наших Грошей”

Гасімов Мікель Лятіф Огли, який відомий у якості засновника ТОВ «Кашт івент сервіс», що брало участь у цьому тендері, не має стосунку до ТОВ “7-ой Континент”. Помилка сталась через те, що в протоколі розкриття пропозицій у цих двох компаній було вказано один і той самий код ЄДРПОУ.