В Полтавщину вклали 32 мільйони на комуналку, житло, лікарню
19.01.2012   //  

Органи влади полтавської області за результатами тендерів в грудні уклали угоди на будівельні роботи на загальну суму 32,43 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому за 14,05 млн грн. замовило ремонтно-будівельному кооперативу «Рен» будівництво соціального багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення по вул.Шевченка,75.

Гадяцька міськрада за 2,11 млн грн. замовила ТОВ «НВП «Нафтогазсервіс» реконструкцію самопливного каналізаційного колектору очисних споруд.

Управління капітального будівництва Полтавської облдержадміністрації за 2,94 млн грн. замовило ТОВ «Акватерм»  і ПП «Де Люкс Системи» радіатори та котли центрального опалення устаткування для керування технологічними процесами автоматизоване для об’єкта: «Протитуберкульозний диспансер на 350 ліжок по вул.Шилівській, 51-а у м.Полтаві (третя черга будівництва)».

Кременчуцький міськвиконком за 2,65 млн грн. замовив ТОВ БФ «Центр ЛТД» реконструкцію скверу «Жовтневий».

Управління по інвестиціях та будівництву Комсомольського міськвиконкому за 6,60 млн грн. замовило ТОВ «Легбудпроект» реконструкцію каналізаційної насосної станції 1-Б.

Управління з питань надзвичайних ситуацій Полтавської облдержадміністрації за 4,08 млн грн. замовило ПП «Будзабезпечення» розчистку, поліпшення екологічного стану та благоустрою ділянки р.Тагамлик у межах смт.Машівка.