В грудні на любі Януковичу перинатальні центри в регіонах пішло 26 мільйонів
13.01.2012   //  

Наприкінці 2011 року в кількох регіонах було проведено тендери на реконструкцію перинатальних центрів та їх оснащення на суму 25,92 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Обласна комунальна установа Житомирський обласний перинатальний центр за 9,59 млн грн. замовило ПП «Подік» капітальний ремонт корпусів №1 та №2 по вул.Сабурова, 2-А в м.Житомирі.

КЗОЗ «Обласна клінічна лікарня – центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» м.Харкова за 4,85 млн грн. замовив ПП «ВКФ Хартехпромбуд» реконструкцію приміщень Харківського регіонального перинатального центру ІІІ рівня. Для цього ж центру ТОВ «Мед-Інвест» поставить медичні меблі на 3,21 млн грн.

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації за 8,27 млн грн. замовило ТОВ «Медична торгівельна компания» медичне обладнання для перинатальний центр, що створюється на другому поверсі Кіровоградської обласної лікарні по проспекту Університетському, 2/5.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович ініціював будівництво мережі перинатальних лікувальних установ по всій Україні в рамках національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства і дитинства».