На Львівщині терміново впроваджують ноу-хау в опаленні за 25 мільйонів
28.12.2011   //  

Головне управління житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації 23 листопада за результатами тендерів уклало угоди на впровадження технологій, що передбачають використання теплових насосів для подачі гарячого водопостачання по мережах із поліетиленових PE-RT труб. Загальна вартість угод склала 25,30 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

КВП «Енергомонтаж» здійснить впровадження технологій, що передбачають використання теплових насосів для подачі гарячого водопостачання по мережах із поліетиленових PE-RT труб у м. Червонограді – за 7,35 млн грн. та у м. Броди – за 1,66 млн грн.

ТОВ «Квадрос» за 16,29 млн грн. здійснить впровадження когенераційних технологій в приміщенні ЦТП котельні КП «Бориславтеплоенерго» по вул. Сосюри в м. Борислав.

Всі закупівлі проведено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено терміновою потребою в закупівлі. За інформацією замовника, будівельні конструкції теплової мережі в результаті просідання грунтівмають численні тріщини та потребують заміни.