Азаров за шість тижнів роздарює квітів на 25 тисяч, у Присяжнюка дякують по 40 гривень
28.12.2011   //  

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України 16 грудня уклав угоду з ТОВ «Флоріна» на придбання квітів і супутніх товарів, що використовуються для квіткових композицій, на загальну суму 25 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки «Флоріна» є багаторічним постачальником уряду. Ця закупівля зумовлена тим, що попередня угода від 13 травня на придбання квітів була «фактично виконана» 17 листопада. Тому уряд уклав нову угоду, розраховану до кінця грудня.

Квіти купуються за ціною попереднього договору. Нагадаємо, тоді найдорожчими виявились орхідеї Цимбідіум по 180 грн./од та Цимбідіум міні по 120 грн./од., голландська біла троянда Аваландж (90 см) – 40 грн., стрелиція – 60 грн., антуріум – 45 грн., амариліс – 50 грн.

Київська облдержадміністрація, очолювана Анатолієм Присяжнюком, 19 грудня за результатами тендеру уклала угоду з підприємством «КВК «Горизонт» на виготовлення бланків Почесних грамот (1000 од.) та Подяк Київської облдержадміністрації (900 од.). середня вартість бланку склала лизько 42 гривень.

Згідно з розпорядженням КОДА «Про встановлення Подяки Київської обласної державної адміністрації», оправа робиться із супервінілу темно-синього кольору, всередині оправи вкладка із паперу графолюкс формату А3 (297х420) з голубим фоном. Особі, якій оголошена Подяка, вручається грошова винагорода (приз) у сумі 200 гривень.