В чотирьох областях зведуть школи та дитсадок за 100 мільйонів
27.12.2011   //  

Управління капітального будівництва чотирьох облдержадміністрацій за результатами тендерів 19-20 грудня замовили будівництво загальноосвітніх шкіл та дитячого садка. Загальна вартість угод склала 96,44 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Управління капітального будівництва Закарпатської облдержадміністрації замовила ПП «Ужгородська механізована будівельна компанія» роботи з капітального будівництва загальноосвітньої школи в с. Нересниця Тячівського району за 24,53 млн грн.

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації замовило ТОВ «КБК» аварійно-відбудовчі та відновлювальні роботи в школі №5 у м. Знам’янка Кіровоградської області за 29,25 млн грн. Закупівлю було проведено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено тим, що будівництво школи необхідно поновити в найкоротші строки, бо процес руйнування конструкцій стрімко погіршується і в подальшому приведе до аварійності, як відокремлених конструкцій, так і усієї будівлі школи в цілому.

Управління капітального будівництва Чернівецької облдержадміністрації замовило СГТОВ «Надія» будівництво школи в с. Йорданешти Глибоцького району за 28,86 млн грн.

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації замовило ТОВ «Компанія «ВЕЕМ-Будсервіс» будівництво дошкільного навчального закладу (ясла-садочок) на 150 місць у смт. Великий Любінь Городоцького району за 13,80 млн грн.