Галицький вже сидить, а центри профтехосвіти все будуються
26.12.2011   //  

Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Мінсоцполітики 16 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «ТП «Агронафтопродукт» на реконструкцію майнового комплексу під Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості з розміщенням додаткових будівель і споруд по вул. Артема, 1 в м. Дергачі. Вартість угоди склала 85,74 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з інформацією замовника, переможець виконає комплексний благоустрій території (третя черга робіт другого пускового комплексу). Роботи мають бути виконані до вересня 2012 року. Відповідно з технічним завданням, переможець має побудувати під’їздну дорогу, підпірні стіни, водоприймальні лотки, КПП, виконати улаштування АТС, системи відео спостереження та пожежного оповіщення, виконати монтаж зовнішнього електрообладнання, улаштувати каналізацію, зробити озеленення.

В червні «Агронафтопродукт» вже отримав 95,87 млн грн. на третю чергу робіт першого пускового комплексу реконструкції центру профтехосвіти в м. Дергачі. До того, підприємство також отримувало підряди на будівництво центру. Таким чином, вартість будівельних робіт, пов’язаних з центром склала 214,81 млн грн.

ТОВ «ТП «Агронафтопродукт» засновано Юрієм Сергєєвим. Статутний капітал фірми складає 11,80 тис грн.

Нагадаємо, 27 листопада співробітники СБУ заарештували керівника Держслужби зайнятості Володимира Галицького, у якого були виявлені валютні цінності на загальну суму в $7,5 млн. Установа під керівництвом Галицького протягом року провела значну кількість коштовних закупівель.