Сотня мільйонів вуглепрому за тиждень: Єфремов, Ахметов і Янукович
24.12.2011   //  

Державні підприємства вугільної галузі з 9 по 22 грудня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 128,46 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Компанії з групи голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова ТОВ «ДС-8» і ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод» отримали підряди на 8,11 млн грн. З урахуванням цих закупівель, цьогорічні здобутки єфремівських компаній склали 1877,32 млн грн.

ПрАТ «НВК «Гірничі машини» Ріната Ахметова заробить 8,50 млн грн.

Підряди на суму 14,46 млн грн. отримало ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», засноване Анатолієм Ольмезовим. Він відомий як співзасновник  ТОВ «Східавтотранс», яке входило до складу засновників Асоціації «Донбаський Розрахунково-Фінансовий центр», пов’язаної з сім’єю Януковичів.

ДП «Артемвугілля» за 31,35 млн грн. придбало продукцію лісозаготівлі у ТОВ «ТД «РІФ», ТОВ «Союз-Експо», ФО-підприємець Ушакова О.Г.

ДП «Донбасантрацит» за 23,32 млн грн. придбало послуги з монтажу, ланцюги, вузли до машин у ТОВ «ДС-8», ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод», ТОВ «Укр Восток Проминвест».

ДП «Свердловантрацит» за 21,49 млн грн. придбало продукти нафтоперероблення рідкі у ТОВ “Східнафтатрейд”, ТОВ «Параллель-М ЛТД».

ДП «Торезантрацит» за 12,80 млн грн. придбало устаткування у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1» за 10,16 млн грн. придбало засоби колективного захисту, послуги з монтажу у ТОВ «ТД «Востокуглемаш», ПАТ «НВК «Гірничі машини».

ДП «Луганськвугілля» за 8,25 млн грн. придбало устаткування у ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод», ТОВ НВО «Червоний металіст».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 6,66 млн грн. придбало вироби мінеральні, труби сталеві і два навантажувачі фронтальні L-35 у ТОВ ВК «Промтехбуд», ТОВ «Віола», ПП «Мтп – Час», ТОВ «Лідер Промснаб», ТОВ «Фалькон».

ДП «Макіїввугілля» за 3,70 млн грн. придбало саморятівники у ТОВ «Управління промислової безпеки та охорони праці».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 2,70 млн грн. придбало блоки керування вимикачем, шафи захисту, трансформатори у ТОВ «Донпроменерго», ТОВ «Завод високовольтної апаратури», ТОВ «ЕЛІЗ».

ДП «Шахта «Північна» за 2,20 млн грн. придбало вугілля кам’яне сортове антрацит «АС» (1570 т) у ДП «Вугілля України».

ДП «Ровенькиантрацит» за 1,92 млн грн. придбало вагонетки, робочий одяг, напорні рукави у ТОВ «Укртехпоставка», ТОВ «Енергоопторг».

ДП «Луганська обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 1,81 млн грн. придбало металопрокат, кабель, труби у ТОВ “ТД “Бердянський кабельний завод”, ТОВ «Крам-Металсервіс».

ДП «Дзержинськвугілля» за 0,77 млн грн. придбало комплекс аерогазовий інформаційний «КАГІ» у ТОВ НВКП «Техно-СІЗ».

ДП «Сніжнеантрацит» за 0,70 млн грн. придбало послуги з технічного обслуговування і ремонту насосів та компресорів у ТОВ «НВО «Донбасвугілля».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 0,58 млн грн. придбало бензин, ремонт крана автомобільного КС-6471, підшипники у ТОВ «НК Артеміда ЛТД», ТОВ «ПКП «Донпромремстрой», ТОВ «ВКФ «Укрпідшипник-Схід».