На Запоріжжі вже замовили утримання доріг на 2012 рік за 200 мільйонів
22.12.2011   //  

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області 15 грудня за результатами тендеру уклала угоду з ДП «Запорізький облавтодор» ДАК «Укравтодор» на послуги з експлуатаційного утримання автодоріг державного та місцевого значення загального користування та штучних споруд на них. Вартість угод склала 200,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В тендерній документації як строк поставки значиться 2012 рік. Закупівлю проведено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено нагальною потребою в здійсненні закупівлі. Причиною обрання такої процедури, за інформацією замовника, є те, що на участь у відкритих торгах була подана лише одна заявка – ДП «Запорізький облавтодор».

Нагадаємо, на початку 2011 року Служба автодоріг у Запорізькій області замовила облавтодору утримання шляхів на 2011 рік за 140 млн грн. Протяжність доріг в області складає 6 683 км. Таким чином, в цьому році утримання одного кілометру запорізьких доріг коштувало близько 21 тис грн., а в наступному – близько 30 тис грн.