На 4 мільйони куплено квартири чорнобильцям, афганцям та іншим
21.12.2011   //  

Органи місцевої влади з 9 по 13 грудня уклали назку угод на придбання пільгового житла для громадян що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, воїнів-інтернаціоналістів, учасників ВВВ та інших громадян.  Загальна вартість угод склала 4,30 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Полонська міськрада Хмельницької області придбала у фізичної особи (ФО) Атаманюк В.С. придбала квартиру в м. Полонне за 140 тис грн.

Прилуцький міськвиконком Чернігівської області придбав у ФО Луговська Л.Ф. трикімнатну квартиру в м. Прилуки за 253 тис грн.

Цюрупинська районна державна лікарня ветеринарної медицини Головного управління ветеринарної медицини в Херсонській області придбала у ФО Чабанова Н.О. трикімнатну квартира в м. Цюрупинськ за 265 тис грн.

Чернівецький міськвиконком придбав в м. Чернівці однокімнатну квартиру за 235 тис грн. у ФО Романко С.І. та двокімнатну квартиру за 312 тис грн. у ФО Гримайло А.М.

Васильківський міськвиконком Київської області придбав у ТОВ «ВЗХ-Полімер» двокімнатну квартиру для інваліда Великої Вітчизняної війни І групи за 391 тис грн. в м. Васильків.

Управління ЖКГ і будівництва Володимир-Волинського міськвиконкому Волинської області придбало у ТОВ ВКФ «Євробуд» ЛТД однокімнатну квартиру в м. Володимир-Волинський для воїна-інтернаціоналіста за 211 тис грн. Закупівлю проведено з використанням процедури «у одного учасника», що скорочує час на проведення тендеру.

Мукачівський міськвиконком Закарпатської області придбав у ФО-підприємеця Альохін С.Ю. квартиру для забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи за 275 тис грн. в м. Мукачеве.

Коростенський міськвиконком Житомирської області за 2,22 млн грн. придбав 10 квартир в м. Коростень для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та потребують поліпшення житлових умов.

  • ФО Поплавський В.С. за 143 тис грн. продав міськвиконкому однокімнатну квартиру;
  • ФО Слепцова О.І. за 131 тис грн. – однокімнатну;
  • ФО Крижановська А.І. за 214 тис грн. – двокімнатну;
  • ФО Волківська С.С. за 174 тис грн. – двокімнатну;
  • ФО Гаврилюк Л.Л. за 234 тис грн. – двокімнатну;
  • ФО Ходаківська Н.Й. за 242 тис грн. – трикімнатну;
  • ФО Вигівська В.В. за 210 тис грн. – трикімнатну;
  • ФО Грищенко В.В. за 314 тис грн. – трикімнатну;
  • ФО Конопацька М.Г. за 243 тис грн. – трикімнатну;
  • ФО Сергієнко І.М. за 314 тис грн. – чотирикімнатну.