До Євро-2012 підготувались трохи «по-дибільному» (додав фото)
21.12.2011   //  

Класична цитата з творчого доробку Михайла Добкіна якнайкраще характеризує весь бардак, що супроводжує розпил бабла, перепрошую, мільярдів під прапором Євро-2012.

16 футбольних збірних саме в ці дні роблять свій вибір щодо баз, де вони в червні будуть проводити час між іграми. Вісім збірних будуть грати груповий турнір в Польщі, вісім у нас. Здавалось би, що й оселитись мають так само. Ага.

13 з 16 збірних обрали Польщу і перельоти до Львова, Харкова, Донецька і Києва в день матчів. В наших пампасах житимуть три збірних. Шведи в Києві, французи в Донецьку, і, в залежності від місця проведення матчу в Києві чи в Донецьку, житиме збірна України. Шкода, що Блохін не забрав своїх не в Польщу…

Борис Колесніков вже мабуть замахався прикидувати скільки мільйонів туристів приїдуть в Україну, аби тряхнути відпускною мошною на пиво та інші культурні розваги. Під цю справу він продавив податкові пільги для новозведених готелів на купу років вперед. Мовляв, треба стимулювати розвиток номерного фонду. Ага. Так і вийшло.

Минулого тижня німецька газета «Більд» в порядку експерименту спробувала забронювати готельний номер в Харкові на футбольний червень. Нах хаузен. В сенсі, номерів нема. Є можливість забронювати місце в палатковому містечку за 17 кілометрів від стадіону. За 43 євро на добу можна отримати матрас шириною 140 сантиметрів. Серед палаток буде встановлений бар і туалети.

Майже одночасно запрацював сайт, на якому можна самому пошукати собі місце в готелі на єврофутбольний період. Вчора зайшов на нього і спробував вибрати щось в Харкові. Ага.

«Вибачте, але по вашому запиту нічого не знайдено».

Пишу цей блог у вівторок ввечері під акомпанемент Маркіяна Лубківського, який розповідає ахметівському телеканалу «Футбол» про «активну і наполегливу працю» і інші дурниці, які подаються у якості звитяг вітчизняного чиновництва, яке не зважаючи ні на що…

Цей запис приурочено до мірялки понтами, влаштованої київськими і донецькими чиновниками.

UPD. Після опублікування блогу кинули посилання на ось цю картинку з київського метро.

 

 

 

 

 

Блог від: Юрій Ніколов