Генпрокуратура розтринькала 35 мільйонів на сайт, офіс, медальки і комп’ютери з порушенням закону
12.12.2011   //  

Генеральна прокуратура України 14 листопада за результатами тендерів уклала низку угод на придбання різних товарів та ремонтних робіт на суму 34,99 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Конкурсна документація по кожному з цих тендерів, а також протоколи розкриття пропозицій на сайті «ВДЗ» не опубліковані, що суперечить закону про державні закупівлі.

Державний будівельний комбінат Управління справами Верховної Ради за 4,00 млн грн. проведе поточний ремонт приміщень будівель ГПУ по вул.Різницька, 13/15, Гусовського, 9 та Грінченка, 3-Б. З врахування цієї закупівлі, цього року Генпрокуратура замовила ремонт своїх офісів в Києві на суму 16,58 млн грн.

Генпрокуратура заплатить ТОВ «Вінницька шкіргалантерейна фабрика» 2,19 млн грн. і ТОВ «Абрис-ком» 2,00 млн грн. за рукавички та паски. ТОВ «Герольдмейстер» за 800 тис грн. поставить кілька невідомих видів нагрудних знаків.

ТОВ «Веб формат» за 1,10 млн грн. модернізує веб-портал ГПУ. У ТОВ «Інфотрейд» за 1,50 млн грн. замовлено роботи з поточного ремонту комп’ютерної техніки. ТОВ «ВалТек» за 11,97 млн грн. поставить устаткування для автоматичного оброблення інформації. ТОВ «НікС» отримає 1,18 млн грн. за обладнання для технічного захисту інформації.

ТОВ «Корпоративні рішення» за 2,20 млн грн. поставить витратні матеріали. ТОВ «МККУ-Мережі» за 4,05 млн грн. надасть послуги з впровадження системи «кадри» органів прокуратури України. ПП «ПроНет» за 8,00 млн грн. поставить апаратуру записувальну та відтворювальну звуку і зображення.