Ахметівці замовили новий офіс у спікера кримського парламенту за 7 мільйонів
09.12.2011   //  

ПАТ «Крименерго», контрольоване групою Ріната Ахметова, 25 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «БК Консоль-Строй Лтд» на виконання робіт з будівництва адміністративної будівлі виконавчої дирекції ВАТ «Крименерго» у м.Сімферополі по вул.Набережної/Гаспрінського. Вартість угоди склала 7,38 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Проект адмінбудівлі розроблений інститутом «Консоль-проект». До кінця 2012 року потрібно влаштувати покрівлю, інженерні системи, провести роботи з оздоблення та штукатурення внутрішніх і зовнішніх стін.

В тендері окрім «Консоль-Строю» також взяло участь ТОВ «Південьгідроспецбуд», чия пропозиція була вищою всього на 110 тис грн. або 1,5%.

ТОВ «БК Консоль – Строй ЛТД» зараз належить кіпрському офшору «Молісад лімітед». Володимир Константінов вийшов зі складу засновників фірми в жовтні 2005 року. До обрання головою кримського парламенту він був президентом правління корпорації «Укрросбуд». ТОВ «Південьгідроспецбуд», яке через ланцюжок засновників контролюється фірмою «Консоль ЛТД». Раніше «Консоль – Строй» і «Південьгідроспецбуд» неодноразово брали спільну участь в тендерах.