Ківалов за державні кошти відправив на навчання в Англію свою секретарку (додано)
07.12.2011   //  

Додано фото і обгрунтування закупівлі

Національний Університет «Одеська юридична академія» 30 листопада за результатами тендеру уклав угоду з Університетом Бакінгем (Великобританія) на послуги у сфері вищої освіти. Вартість угоди склала 158 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлю проведено за процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено відсутністю конкуренції. Як повідомляє замовник, відповідно до постанови Кабміну від 13 квітня 2011 року №411, конкурсна комісія Одеської юракадемії по відбору на навчання студентів, аспірантів, науково-педагогічних та педагогічних працівників за кордоном затвердила відповідні списки студентів, які наказом Міносвіти і науки, молоді та спорту №991 від 25 серпня 2011 року рекомендовані на навчання та проходження стажування у провідних закордонних вищих навчальних закладах. «У вищевказаних списках зазначена студентка Національного університету «Одеська юридична академія» Лакарова Ганна Андріївна», – повідомляється в обгрунтуванні. Жодного іншого прізвища в документі не згадується.

Людина з таким ПІБ значиться, як секретар приймальної ректора Одеської Юракадемії Сергія Ківалова, який також є народним депутатом від Партії регіонів.

Про розвиток подій тут.

 

Ганна Лакарова, фото з соціальної мережі