В листопаді дніпропетровська прокуратура побудувалася на 6 мільйонів
06.12.2011   //  

Прокуратура Дніпропетровської області 29 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Сервісбуд» на реконструкцію залу засідань в будівлі прокуратури по проспекту Карла Маркса, 38 в Дніпропетровську. Вартість угоди склала 680 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлю здійснено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено нагальною потребою в роботах. Обрання переможцем саме «Сервісбуду» в документі нічим не пояснено.

Кременчуцьке ТОВ «Сервісбуд» заснував мешканець Дніпропетровську Анастас Сінікіді.

15 листопада Прокуратура Дніпропетровської області замовила ТОВ «Геосервіс плюс» капремонт будівель по провулку Скориківському, 1 за 3,50 млн грн.

11 листопада Прокуратура Дніпропетровської області замовила ТОВ «Дольнік і К» розробку проекту: «Реконструкція існуючої будівлі по проспекту Карла Маркса, 38 з прибудовою офісної будівлі з паркінгом» за 1,95 млн грн. Власник фірми-переможця Олександр Дольник є членом опікунської ради Дніпропетровської єврейської громади. Її членами також є Геннадій Боголюбов, Ігор Коломойський, Вадим Єремєєв та інші відомі бізнесмени міста.

В цілому в листопаді Прокуратура області замовила будівельних та проектних робіт на 6,13 млн грн.