«Регіонал» з Севастопольської міськради облаштовує кримські пляжі для сина Азарова
02.12.2011   //  

КРП «Протизсувне управління» 23 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Стандарт-Строй» на капітальний ремонт берегоукріплювальних споруд Алушта (перша черга). Вартість угоди склала 60,77 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлю проведено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено нагальною потребою в роботах. «В ході попередніх переговорів були надані документи які свідчать що ТОВ «Стандарт-Строй» створено для проведення ремонтно-будівельних робіт, оснащено технологічним обладнанням, механізмами, що дозволяє виконувати практично всі види будівельно-монтажних робіт на високому технологічному рівні», – йдеться в документі.

«Стандарт-Строй» належить депутату Севастопольсокї міськради від Партії регіонів Андрію Григорову, члену комісії з питань містобудування, регулювання земельних і водних відносин. Раніше компанія отримала 88,11 млн грн. на реконструкцію комплексу берегоукріплювальних споруд набережної смт. Гурзуф в Криму.

За інформацією «Дзеркала тижня», найактивніше робота йде на пляжних картах, які прилягають до оздоровчого комплексу «Жемчужина Крыма». Видання повідомляє, що у грудні 2004 року ВР Криму вивела з переліку об’єктів, які не підлягали приватизації, Міжнародний молодіжний центр «Гурзуф», що раніше був у віданні ДПАУ. Його покупцем без конкурсу став добродійний фонд «Професіонал», відомий тим, що під час перебування Миколи Азарова керівником ДПА через нього реалізовувалося конфісковане податківцями майно. В той самий час було приватизовано і санаторій «Пушкино». В 2006 році на базі ММЦ і санаторію «Пушкино» було створено гурзуфський комплекс відпочинку та оздоровлення «Жемчужина Крыма». На території «Жемчужины…» фірма сина Миколи Азарова – Олексія планує будувати елітний готель. Саме Олексія Азарова гурзуфці називають хазяїном і «Жемчужины…», і пляжів.