Покращення офісів вже сьогодні: «Укренерго» зводить в центрі Києва 9-поверховий офіс за 120 мільйонів
02.12.2011   //  

ДП «НЕК «Укренерго» 25 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Інлайн» на будівництво офісного будинку по вул. Комінтерна, 25 в м.Київ в 2011-2015 роках. Вартість угоди склала 120,17 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно с конкурсною документацією, передбачено будівництво дев’ятиповерхової офісної будівлі з розташуванням ремонтних майстерень у цокольному поверсі з двома надземними переходами у рівні третього і четвертого поверхів до існуючої адміністративної будівлі НЕК «Укренерго» та актовим залом у рівні восьмого і дев’ятого поверхів. Корисна площа будівлі – 10117,2 м2.

Зовнішнє заповнення стін – керамічна цегла, піноблоки та алюмінієві фасадні системи. Покрівля – плоска з покриттям із штучного граніту з внутрішнім водовідведенням. Ліфти – один грузопасажирський та два пасажирські.

Підставою для початку реконструкції є рішення «Укренерго» та місцевих органів самоврядування.

ТОВ «Інлайн» зі статутним капіталом 7,4 тис грн. засновано Юрієм Петровичем Задорожним.

НЕК «Укренерго» – це технологічна ланка, що об’єднує виробників електроенергії – енергогенерувальні компанії атомних (АЕС), теплових (ТЕС) і гідроелектростанцій (ГЕС) та обласні енергопостачальні компанії, взаємодіє з енергосистемами суміжних країн, забезпечує експорт та імпорт електроенергії. У структурі компанії функціонують Державна інспекція з експлуатації електростанцій та мереж і Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії.