Державний вуглепром поглинув за тиждень чверть мільярда
02.12.2011   //  

Державні підприємства вугільної галузі з 18  по 25 листопада за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 277,04 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Свердловантрацит» за 133,38 млн грн. придбало стійка шахтна СВП – 15000 т, сітка металева, капітальний ремонт вагоноперекидача ВРС-134, роботи з капітального ремонту секцій та вузлів секцій механізованого кріплення, трансформаторна підстанція КТПВ у ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «Дніпрокомплектбуд», ПАТ «Виробниче підприємство «Техмаш», ДП «Свердловський ремонтно-механічний завод», ТОВ «Укрвуглеіндустрія».

ДП «Ровенькиантрацит» за 60,36 млн грн. придбало паливо і роботи із закінчення будівництва баштового копра, що входить у проект: «Розтин і підготовка гор. 870 м” «Комплекс південного вертикального повітропостачаючого ствола ВП «Шахта ім. М.В. Фрунзе», будівельно-монтажні роботи за проектом: «Розкриття та підготовка горизонту 930 м. Комплекс вертикального повітряпостачаючого ствола ВП «Шахта ім.В.В.Вахрушева» у ЗАТ «Реконструкція і Будівництво», ТОВ «Укртехпоставка».

ДП «Красноармійськвугілля» за 34,10 млн грн. придбало електроапаратуру та роботи з ремонту і відновленню гірничих виробок у ПрАТ «Укрвуглебуд», ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ТОВ «Концерн Електричні машини», АТ «НВК «Гірничі машини».

ДП «Львіввугілля» за 23,95 млн грн. придбало споруди для гірничодобувного і промислового виробництва, респіратори, саморятівники,  пристрої для підіймального та такелажного устаткування, комбайн РКУ-10 повної комплектації з кабелеукладачем 110 м та АССУ-03 у ТОВ «Шахтобудівельна компанія «Донецькшахтопроходка», ТОВ «Управління промислової безпеки та охорони праці», ТОВ “Торгівельно-промислова компанія «Буран», ПрАТ «НВК «Гірничі машини».

ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1» за 8,61 млн грн. придбало продукти нафтоперероблення у ТОВ «ТПП «Альянс».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 7,61 мдн грн. придбало устаткування і роботи у кількох компаній.

ДП «Луганська обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 4,49 млн грн. придбало забезпечення охорони навколишнього середовища по проекту ліквідації шахти «Кремінна» у ТОВ «ТК «Укрекобуд».

ДП «Шахта імені Максима Горького» за 1,93 млн грн. придбало ремонт електродвигунів у ПП «Лантан Компані», яка входить в бізнес-групу народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко.

ДП «Макіїввугілля» за 1,65 млн грн. придбало роботи з обладнання страхувального якоря для направляючих канатів на скіповом стволі, роботи з очищення устя скіпового ствола, роботи по витягуванню металоконструкцій, роботи по встановленню тимчасового перекриття, устаткування підіймальне у ВАТ «Донбасшахтобуд», ТОВ «Рудничні машини».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 0,39 млн грн. придбало скраплений газ і фільтруючі елементи ЕФ-92-24-Р2 у МПП «Метан», ТОВ «Донецький завод спеціальних матеріалів».

ДП «ВК «Краснолиманська» за 0,28 млн грн. придбало електрощити у Корпорації «Харківський електрощитовий завод-Елетекс-С».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 0,26 млн грн. придбало супроводження прикладного програмного забезпечення з обліку споживання та оплати відпущеної електричної енергії у ТОВ «Сервер».