В депресивному Алчевську виділили додаткові 800 тисяч на РАГС
30.11.2011   //  

Головне управління юстиції у Луганській області Мін’юсту 21 листопада уклало угоду з ТОВ «Нові технології» на реконструкцію відділу державної реєстрації актів цивільного стану Алчевського міського управління юстиції, що знаходиться по вул. Леніна, 46. Вартість угоди склала 783 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Нагадаємо, наприкінці вересня «Нові технології» отримали підряд вартістю 1,38 млн грн. на ремонт цього зазначеного РАГСу. Таким чином, на ремонт відділу реєстрації цивільного стану витрачено вже 2,16 млн грн.

ТОВ «Нові технології» заснували луганчани Ростислав Піхельсон, Федір Єрохін та Сергій Терехов. Раніше ця фірма отримала підряд від Управління з питань будівництва Луганської міськради на реконструкцію «Cкверу Пам’яті» за 8,09 млн грн.

Місто Алчевськ відоме тим, що у січні 2006 року системи опалення міста практично повністю заморозилися. Внаслідок помилки комунальних служб, незважаючи на морози та припинення опалення, воду з труб не злили, через що замерзаюча вода їх розірвала.