Одна квартира для київського судді виявилась дорожчою ніж сім квартир для ветеранів і медиків
24.11.2011   //  

Господарський суд міста Києва 18 листопада за результатами тендеру уклав угоду з АТ ХК «Київміськбуд» на придбання двох квартир на суму 1,91 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Придбано одну трикімнатну квартиру вартістю 1,12 млн грн., або $140 тис, та одну двокімнатну за 795 тис грн., або $100 тис. Метраж квартир не повідомляється.

Вартість трикімнатної квартири для київського госпсуду, який вважається одним з найелітарніших в Україні за ціною справ, які в ньому розглядаються, перевищила вартість семи квартир, які 16-18 листопада за 943 тис грн було придбано місцевими органами влади в тому числі для ветеранів війни.

Фінансово-економічний департамент Дніпропетровської міськради за 396 тис грн. придбав у ФО Скрипник І.І. три квартири для інвалідів Великої Вітчизняної війни I групи, які протягом тривалого строку перебувають у черзі на отримання житла.

Деражнянська центральна районна лікарня Хмельницької області за 144 тис грн. придбала квартиру у ПФ «Діта».

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації за 235 тис грн. придбало одну квартиру у ФО Семенько І.П., Бахшалієва Н.П.

Управління капітального будівництва Луцької міськради за 178 тис грн. придбало квартиру для інваліда Великої Вітчизняної війни у ФО Вавринюк Ю.В.