Будівельник центрів зайнятості зведе в райцентрі каналізацію за 37 мільйонів
24.11.2011   //  

Біляївська міськрада Одеської області 16 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Ремерцентр» на реконструкцію системи водовідведення та очистку господарсько-побутових стоків у м. Біляївка. Вартість угоди склала 36,72 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з документацією конкурсних торгів, роботи мають бути виконані до кінця 2013 року.

ПП «Ремерцентр» зареєстровано на Ігоря Козака та Семена Адамова. Фірма входить в групу «Ремерцентр» впливового одеського забудовника Руслана Тарпана. Він відомий установкою в Одесі пам’ятника імператриці Катерині ІІ, скандальним придбанням напівкруглого будинку поряд з Потьомкінськими сходами позад пам’ятнику Дюку. Також його структури ведуть будівництво готелю «Імперіал» на місці нібито незаконно знесеного готелю «Спартак».

Згідно з повідомленнями ЗМІ, до групи Тарпана також входить ПП «Строй-систем», яке у грудні 2010 року отримало підряд вартістю 270,08 млн грн. на будівництво адміністративного будинку Державної служби зайнятості в Києві.

В травні компанія отримала підряд на будівництво в Одеській області шести офісів райцентрів зайнятості за 56,05 млн грн.