Дерева для «Олімпійського» купили у озеленителів «Донбас-Арени»
21.11.2011   //  

Київське комунальне об’єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд» 15 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Компанія Вілєц» на закупівлю саджанців дерев та кущів на суму 6,32 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлю здійснено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено нагальною потребою в здійсненні робіт.

«Враховуючи, що процедура відкритих торгів по закупівлі посадкового матеріалу триває більше 2-х місяців, а є гостра потреба в посадковому матеріалі для озеленення об’єктів в зоні стадіону «Олімпійський» до проведення чемпіонату Європи-2012 та введення його в експлуатацію, а терміни закінчення робіт з озеленення зриваються, вважаємо за доцільне примінити процедуру закупівлі посадкового матеріалу у одного виконавця в особі учасника відкритих торгів ТОВ «Компанія «Вілєц», – вказано в документі.

В обґрунтуванні зазначено, що компанія «Вілєц» поставляла посадковий матеріал для озеленення прилеглої території до стадіону «Донбас-Арена», приймала участь в озелененні інших відповідальних об’єктів. Засновниками компанії є мешканець Волинської області Микола Онопрієнко та киянка Ольга Кузнецова.