Куліняк катається на театральному «Volkswagen Phaeton» за 40 тисяч на місяць (додано)
10.11.2011   //  

(додано інформацію прес-служби Мінкульту)

Міністерство культури і туризму 3 листопада уклало низку угод на послуги з перевезення міністра Михайла Куліняки та керівного складу міністерства в вересні-грудні 2011 року на загальну суму 344 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Перевезення міністра протягом чотирьох місяців коштуватиме 162 тис грн. Для цього у національного академічного театру опери та балету ім. Шевченка орендовано «Volkswagen Phaeton» з водієм. Ліміт пробігу встановлено 150 км/добу. Надання автомобіля для службових поїздок в святкові та вихідні дні, а також для поїздок у відрядження здійснюється у виняткових випадках.

З врахуванням цього, використання автомобіля для Куліняка в робочий час коштуватиме близько 1,8 тис грн. на день. З врахування ліміту пробігу 1 км проїзду коштуватиме понад 10 грн., що більше ніж розцінки таксі.

Для перевезення керівного складу Мінкульту автомобілі за 181 тис грн. орендовано у ДП «Автобаза Державної податкової адміністрації України».

Volkswagen Phaeton

Volkswagen Phaeton

Після опублікування інформації до “Наших Грошей” надійшла інформація прес-служби Міністерства культури стосовно лоту «Транспортні послуги з перевезення Міністра». В ній уточнюється інформація стосовно марки орендованого автомобіля – це не “мерседес-500”, як було вказано в конкурсній документації і відповідно в новині “Наших Грошей”, а “Volkswagen Phaeton”. Також прес-служба уточнює вартість 1 км пробігу та 1 години використання автомобіля для перевезення міністра. Публікуємо інформацію повністю:

“За результатами відкритих торгів по закупівлі послуг з перевезення пасажирів наземним транспортом інших (транспортних послуг), код ДК 016-97 60.23.1, лот 1 «Транспортні послуги з перевезення Міністра» на період з вересня по грудень 2011 року, надійшло 2 пропозиції від учасників, а саме: 1) пропозиція Національного академічного театру опери та балету України ім. Т.Г. Шевченка на суму 162391,68 грн. (автомобіль Volkswagen Phaeton); 2) пропозиція Державної організації «Автобаза Державного управління справами» на суму 277205,28 грн. (автомобіль Mersedes Benz S600).

Обидві пропозиції відповідали кваліфікаційним та іншим критеріям оцінки, зазначеним у документації конкурсних торгів.

За результатами акцепту найбільш економічно вигідної пропозиції укладено договір між Національною оперою України та Мінкультури про надання транспортних послуг з перевезення Міністра культури на автомобілі Volkswagen Phaeton.

Згідно Додатку 1 до зазначеного вище договору вартість за 1 годину перевезення складає 51,20 грн. (з ПДВ), вартість 1 км пробігу складає 7,18 грн (з ПДВ).”