В області відремонтують лікарні, школи та стадіон на 43 мільйона
17.11.2011   //  

Управління капітального будівництва Луганської облдержадміністрації 10 листопада за результатами тендерів уклало низку угод на реконструкцію та будівництво навчальних, медичних та спортивних установ області. Загальна вартість угод склала 43,68 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Нові технології» за 4,74 млн грн. здійснить реконструкцію приміщень будівлі поліклініки Луганської обласної клінічної лікарні. Також фірма виконає реконструкцію Луганського обласного онкологічного диспансеру за 11,80 млн грн. Раніше ця фірма виграла тендер на капремонт Скверу пам’яті в Луганську за 8,09 млн грн.

ТОВ «Луганськсервісбуд» за 613 тис грн. здійснить реконструкцію існуючого огородження Лутугинської спеціалізованої школи, що знаходиться по вул. Кошевого, 2 в м. Лутугине.

ТОВ «БФ «А-СТАР» за 2,88 млн грн. виконає будівництво дошкільного комбінату ясла/садок «Чайка» по вул. Леніна, 75 в м. Лутугине.

ПП «Ладабудсервіс» отримає 3,40 млн грн. за будівництво дитячих будинків сімейного типу в Луганську.

ТОВ «Ростан- Буд» за 3,86 млн грн. здійснить реконструкцію приміщень для центру невідкладних станів та медицини катастроф Луганської обласної клінічної лікарні, що знаходиться за адресою кв. 50-річчя Оборони Луганська, 14 в обласному центрі. Крім того, підприємство здійснить капремонт будівлі Краснодонського обласного ордена Дружби народів «Молода Гвардія» за 898 тис грн.

ПП «Науково-виробничий центр «Теплий дім» за 7,80 млн грн. здійснить реконструкцію з прибудовою до будівлі пологового відділення обласного перинатального центру ІІІ рівня на базі Луганської обласної клінічної лікарні.

ТОВ «ТПК Укрсплав» здійснить капремонт футбольного поля Луганського обласного фізкультурно-оздоровчого центру «Авангард» за 7,69 млн грн.