ДУСя підремонтує блатну «Конча-Заспу» на три мільйона
17.11.2011   //  

Будинок відпочинку «Конча-Заспа» Державного управління справами 9 листопада уклав угоду з ДП «Будівельно-монтажне управління Державного управління справами» на капітальний ремонт об’єктів на території будинку відпочинку. Вартість угоди склала 2,89 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки «Конча-Заспа» є режимним об’єктом. «Основною метою діяльності закладу є створення належних умов для прийому, перебування та відпочинку вищих посадових осіб держави» – йдеться в обґрунтуванні.

В документі не пояснюється які саме об’єкти потребують ремонту.

«На території  будинку відпочинку «Конча-Заспа» Державного управління справами  знаходяться чотири  пансіонати, індивідуальні будинки дачного типу, господарські та інші будівлі. Через відсутність протягом останніх років фінансування на проведення капітального ремонту основні конструкції та конструктивні елементи, інженерні системи  окремих об’єктів  будинку відпочинку  знаходяться в аварійному стані,  що створюють загрозу життю й здоров’ю працівників та відпочиваючих будинку відпочинку «Конча-Заспа», про що свідчать відповідні висновки», – йдеться в обґрунтуванні.