Півмільярда вуглепрому за тиждень: Юра Єнакіївський заробив чверть мільярда
11.11.2011   //  

Державні підприємства вугільної галузі з 24 жовтня по 4 листопада за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 499,16 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Підприємства з групи народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко – ПП «Лантан Компані» та ПП «Укрстандарт-2009» отримали підряди ДП «Антрацит», ДП «Макіїввугілля», ВАТ «Лисичанськвугілля» на суму 245,57 млн грн. Минулого тижня ці фірми отримали підряди на 195 млн грн.

ДП «Антрацит» за 251,93 млн грн. придбало капітальний ремонт секцій мехкріплення, прилади контролю за параметрами шахтної атмосфери та засобів контролю параметрів дегазації, машини та устаткування для оснащення лав ВП шахта «Комсомольська» у ПП «Укрстандарт-2009», ПП «Лантан компані», ТОВ «НВО «Червоний металіст».

ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1» за 80,93 млн грн. придбало устаткування та шахтні конвеєри у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ПАТ «НВК «Гірничі машини».

ДП «Селидіввугілля» за 55,92 млн грн. придбало парові котли, калорифери, прохідницькі комбайни у ПАТ «Монастирищенський ордена Трудового Червоного Прапора машинобудівний завод», ТОВ «Спецпроменерго – 1», ТОВ «Ясинуватський машинобудівний завод».

ДП «Львіввугілля» за 33,04 млн грн. придбало кабель у ТОВ «Донвуглересурси».

ДП «Ровенькиантрацит» за 28,02 млн грн. придбало рештаки СП, посадочні стійки «Спутник», устаткування  для капітального будівництва у ПАТ «Донецькгірмаш», ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «НВП «Енергокомплект», ТОВ «Руднічні машини», ПАТ «НГМЗ-БУР».

ДП «Торезантрацит» за 10,57 млн грн. придбало канати, сигналізатори метану, датчики повітря у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ТОВ «НВО «Червоний металіст».

ДП «Красноармійськвугілля» за 10,27 млн грн. придбало канати, паливо та електроапаратуру у ТОВ «Імперія нафтопродукт», ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ТОВ «Концерн Електричні машини».

ДП «Сніжнеантрацит» за 9,43 млн грн. придбало рудстійку з хвойних порід дерев D 16-22 см, L-4 м – 12000 м3 у ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 9,28 млн грн. придбало автоматичні системи вибухоподавлення – локалізації вибуху АСВП-ЛВ.1М (по 79800 грн. за одну), підшипники та устаткування у ТОВ «Компанія «Автоматичні системи вибухоподавлення», ТОВ «Інпром», ТОВ «Промподшипник».

ДП «Свердловантрацит» за 4,53 млн грн. придбало продукти харчування, меблі, грохоти та електроприлади у кількох компаній.

ДП «Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 3,09 млн грн. придбало з’єднання ніпель-муфта – 64 од., оголовок – 1 од., поглинач гідравлічного удару – 3 од., перехідник – 3 од. у ТОВ «Вуглетехнік».

ДП «Дзержинськвугілля» за 1,70 млн грн. придбало прилади контролю за параметрами шахтної атмосфери у ТОВ «НВО «Червоний металіст».

ДП «Донбасантрацит» за 0,45 млн грн. придбало устаткування у ТОВ «Концерн Електричні машини».