Дружина нардепа купує земельну ділянку під офісом Юри Єнакієвського
08.11.2011   //  

Головне управління земельних ресурсів  Київської міськдержадміністрації 31 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «У.к.р.-ГЕО» на послуги з підготовки до продажу земельної ділянки громадянці Шепелевій Галині Михайлівні земельної ділянки по пров.Рильському, 4 у Шевченківському районі м.Київ. Вартість угоди склала 11,40 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Цільовим призначенням земельної ділянки площею 775,08  кв.м. є експлуатації та обслуговування адміністративного будинку з влаштуванням паркінгу.

За адресою пров.Рильського, 4 знаходиться один з офісів «Родовід банку», в якому орендує приміщення народний депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко.

Земельна ділянка була передана Галині Шепелевій для експлуатації та обслуговування адміністративного будинку з влаштуванням паркінгу рішенням Київради у грудні 2009 року.

Галина Шепелева є дружиною нардепа Олександра Шепелева («Європейський банк раціонального фінансування»), який після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах перейшов з фракції БЮТ до Партії регіонів.