Нацбанк за мільйон проведе поточний ремонт в своєму гаражі і регіональних офісах
03.11.2011   //  

Національний банк України 28 жовтня уклав угоду з ТОВ «Енергозберігаючі технології та теплова автоматика «ЕСТА» на послуги з поточного ремонту закритої стоянки автотранспортного підприємства НБУ вартістю 0,89 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В конкурсній документації не розшифровується зміст послуг з поточного ремонту, який має бути виконаний протягом місяця після укладання угоди.

Також замовили ремонтні роботи регіональні філії Нацбанку.

ТОВ «Артхаус» за 0,20 млн грн. проведе поточний ремонт службових приміщень адмінбудівлі управління Національного банку в Житомирській області (м.Житомир, вул.Б.Лятошинського, 5). Замовлено роботи по операційному залу, та фасадні роботи по кільком корпусам. Раніше ця ж фірма отримала підряд обласного УМВС на ремонт адмінкорпусу вартістю 0,45 млн грн.

МПП «ВКФ «Ліга-Текс» за 0,15 млн грн. надасть послуги з поточного ремонту будівлі управління Національного банку в Луганській області, (вул.Радянська, 83, м.Луганськ). Замовлено ремонт кабінетів №223а і №223б, а також трубні роботи в підвалі, прибудові і кабінеті №407.