В Криму купили англійський сміттєвоз за баснословні 2,5 мільйони
26.10.2011   //  

КРП «Чисте місто» (Сімферополь) за результатами тендеру 19 жовтня уклало угоду з ТОВ «РАФ-Плюс» на закупівлю вантажного сміттєвоза MAN за 2,45 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В 2011 році найкоштовніші сміттєвози були закуплені Комунальним унітарним підприємством «ЕкоВін» (Вінниця). В липні це підприємство уклало угоду з ТОВ «ПКК Будшляхмаш» на закупівлю двох сміттєвозів по 1,07 млн грн. кожний.

Одеське ТОВ «РАФ-Плюс» засноване компанією «Міротекс» (Лондон). «РАФ-Плюс» очолює колишній депутат Одеської міськради Ігор Шаталов, який також має долю в уставному фонді підприємства.

Крім іншого, КРП «Чисте місто» закупило 800 контейнерів для збирання твердих побутових відходів ємністю 1,1 куб. м за 2,54 млн грн. Вартість одного контейнера склала 3 179 грн. Постачальником стало одеське ТОВ «Термінал ЮГ», засноване Олесею Матковською та Феліксом Верхоляком, який в 1998 році балотувався в Верховну раду по 142-му округу Одеси від блоку партій «Національний фронт», який заснували праві партії: КУН, УРП та УКРП.