Концепція не змінилась: ДУСя так довго ремонтувала свій санаторій, що треба ще 3 мільйони
26.10.2011   //  

ДП «Санаторій «Кришталевий палац» Державного управління справами 18 жовтня уклало угоду з ТОВ «Артек Лтд» на реконструкцію корпусу №1 санаторію по вул.Суховоля, 35 у м.Трускавець Львівської області. Вартість угоди склала 3,49 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «у одного учасника», оскільки «Артек Лтд» є генпідрядником реконструкції корпусу з 2007 року, коли львівська фірма Володимира Теодозійовича Олійника виграла відкриті торги санаторію.

«Протягом тривалого часу проведення реконструкції» відбулись суттєві зміни рівня зарплати та цін на будівельні матеріали, змінилась концепція використання спального корпусу. Тому в 2011 році на вимогу погоджуючих органів була збільшена кошторисна вартість реконструкції. Про це повідомляється в обґрунтуванні закупівлі.

Тепер вартість робіт складає 12,00 млн грн. Для завершення робіт будівельній компанії необхідно додатково виконати роботи на суму 3,49 млн грн., на які і було проведено неконкурентну закупівлю.