Бубка в’їде в новий офіс на Подолі, відремонтований по 6 тисяч за квадрат
25.10.2011   //  

Національний олімпійський комітет України за результатами тендеру 18 жовтня уклав угоду з ТОВ «Градобуд – К» на капітальний ремонту будівлі за адресою вул.Хорива, 39-41, м.Київ. Вартість угоди склала 4,45 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Компанія-переможець має до кінця 2011 року провести ремонті роботи в приміщеннях на 1, 4, 5 та 6 поверхах, а також в підвалі. Загальна площа – 730 м2 (технічне завдання на ремонт тут). Середня вартість ремонту одного квадратного метру склала 6,1 тис грн., що трохи менше від вартості житла в новобудовах Києва.

Хто і з якою ціною склав на тендері НОК конкуренцію компанії, співзасновником якої виступає віце-президента Спілки вірмен України Єрванд Данієлян, даних немає. Протокол розкриття пропозицій всупереч закону про держзакупівлі не опубліковано.

Наразі НОК базується в приміщенні Держкомспорту на вул. Еспланадна, 42 поряд з НСК «Олімпійський». На вул.Хорива, 39-41 знаходиться будинок, в якому займають офіси кілька приватних компаній.

Також НОК 13-18 жовтня уклав низку угод на рекламні послуги на загальну суму 2,43 млн грн.

ТОВ «Друкарня «Літера» за 1,29 млн грн. має надрукувати кілька книжок щодо популяризації олімпійського руху в Україні. ТОВ Продюсерська агенція «Студіо – ПІО» за 0,97 млн грн. має зняти п’ять роликів про підготовку спортсменів-юніорів до участі в 1 зимових Юнацьких Олімпійських іграх. ТОВ «Сувенірний Стандарт» отримає 0,17 млн грн. за сувенірну продукцію для учасників І зимових Юнацьких Олімпійських ігор.