Третина мільярда вуглепрому за тиждень: більше половини пішло Ахметову, Єнакіївському і Єфремову
21.10.2011   //  

Державні підприємства вугільної галузі з 10 по 14 жовтня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 335,31 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Макіїввугілля» за 199,27 млн грн. придбало устаткування у машинобудівельного холдингу в групі Ріната Ахметова АТ «НВК «Гірничі машини».

ДП «Луганська обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 52,07 млн грн. придбало вугілля, послуги з його перевезення та розвантажування у ПП «Інвест Пром», ТОВ «ДВ нафтогазовидобувна компанія», ТОВ «Альянсбудтрейд», ТОВ «Алчевськдонбасспром», ПП «Трансбуд-сервіс» і кількох підприємців.

ВАТ «Лисичанськвугілля» за 28,17 млн грн. придбало труби, прогумовані тканини, ланцюги та устаткування у ПП «Укрстандарт-2009», яке входить в групу народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко.

ДП «Орджонікідзевугілля» за 21,19 млн грн. придбало вентилятори, овочі, автобуси і автомобіль КамАЗ 65116 у ПрАТ «НВК «Гірничі машини», ТОВ «Торгівельно-виробничий комбінат громадського харчування «Автоклапан-Прод», ТОВ «Кан-Транс», ТОВ «Торговельно-фінансова компанія «ЛАЗ», ТОВ «Супермаркет вантажної автотехніки АВТЕК».

ДП «Луганськвугілля» за 17,08 млн грн. придбало у ТОВ «ДС-8» 9 кілометрів ланцюгів скребкових в зборі СП-202 та СП-26У. Середня вартість одного метру ланцюга склала 1900 грн. В тендері взяло участь також ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод», яке разом з ТОВ «ДС-8» входить в бізнес-групу сім’ї голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. З врахуванян цієї закупівлі цьогоорічні здобутки єфремівських компаній склали 1836,71 млн грн.

ДП «Волиньвугілля» за 3,06 млн грн. придбало мастила і переробку вугілля у ТОВ «Вік Оіл», ВАТ «Львівська вугільна компанія».

ДП «Красноармійськвугілля» за 2,91 млн грн. придбало насоси, стрічки, послуги з ремонту насосів та перевезення пасажирів у ТОВ «Селидівський машинобудівний завод», ТОВ «Головкомпресормаш-Сервіс», ТОВ «Систем-Пром-Інвест», ФО-підприємець Железняк Т.П.

ДП «Дзержинськвугілля» за 2,44 млн грн. придбало послуги з ремонту греблі і покрівлі їдальні ВП «Пансіонат «Донбас-Седово» у ТОВ «Отдел Еврострой-Газстрой», ТОВ «Стройремсервіс».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» Ріната Ахметова за 1,16 млн грн. придбало електрообладнання у ТОВ ВП «Електросервіс», ТОВ «Південна Промислова Компанія».

ДП «Львіввугілля» за 0,89 млн грн. придбало устаткування, послуги та будівельні матеріали у кількох компаній.

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 0,56 млн грн. придбало насоси у ТОВ «Укртехпоставка».

ДП «Шахта ім.Ю.О. Гагаріна» за 0,43 млн грн. придбало послуги поточного ремонту насосів у ТОВ «Укрспецмонтаж».