Запорізькі конструктори купили пафосне Audi за $80 тисяч з купою питань
20.10.2011   //  

ДП «Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро «Прогрес» імені академіка О.Г. Івченка за результатами тендеру 13 жовтня уклало угоду з ТОВ «Агротехкомплект» на придбання автомобілю Audi A6 2.8 FSI Quattro. Вартість автомобіля склала 645 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Авто кольору «білий льдовик» повинно мати тепло-, звукоізолюючі і затемнені стекла, зовнішні дзеркала заднього вигляду з електрорегулюванням, обігрівом і функцією пам’яті.

Внутрішнє дзеркало заднього вигляду – з автоматичним затемненням. Салон оброблено коричневим деревом під «завилькуватість ясеня», оббивка сидінь з шкіри Milano, колір «коньяк». В авто має бути 4-зональний клімат-контроль – роздільне регулювання температури для сторони водія і переднього пасажира, а також для задніх пасажирів. Окрема настройка температури простору для ніг, вентильований ящик рукавички.

До конкурсної документації також додано опитувальний аркуш для оцінки постачальника (підрядника).

«На підставі цієї документації наше підприємство буде планувати закупівлю продукції, що випускається Вами, і подальше співробітництво на основі довгострокового контракту», – йдеться в документі.

Серед іншого бюро «Прогрес» цікавиться в чиїй власності знаходиться приміщення учасника тендеру, чи є можливість його розширення, наявністю поблизу аеропорту (весь опитувальний аркуш тут).

Нагадаємо, раніше Южно-Українська АЕС придбала позашляховик Mercedes GL-Class GL 450 AT standart вартістю 1,05 млн грн.