Київська влада дає по мільйону на офіси для сімейних лікарів
20.10.2011   //  

Комунальне підприємство капітального будівництва, реконструкції та інвестицій «Голосіїво-будінвест» за результатами тендерів 14 жовтня уклало низку угод з ТОВ «Технічний центр «Пріоритет» на будівництво трьох приміщень під розміщення амбулаторії лікарів сімейної медицини в столиці. Загальна вартість угод склала 3,68 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Компанія-переможець облаштує приміщення під розміщення амбулаторії лікарів сімейної медицини за адресами: вул. Червонопрапорна, 148 (1,69 млн грн.), проспект 40-річчя Жовтня, 118-б (944 тис грн.), вулиця Теремківська, 9 (1,04 млн грн.).

ТОВ “ТЦ “Пріорітет” зареєстровано в Кривому Розі Дніпропетровської області. Компанія контролюється Ольгою Молодецькою, Вітою Сивачок та Інною Григорєвою.

В липні начальник Главку охорони здоров’я КМДА Віталій Мохорєв заявив, що до кінця року в Києві буде підготовлено ще 200 лікарів сімейної медицини, при тому, що наданий момент в столиці працює близько 100 лікарів цієї кваліфікації.