В Запоріжжі відремонтують трамвайний переїзд на Іванова та Палац дитячої творчості
19.10.2011   //  

Місцеві органи влади Запоріжжя за результатами тендерів 11 жовтня уклали угоди на ремонт трамвайного переїзду в Шевченківському районі та капремонт будівлі Міського Палацу дитячої та юнацької творчості загальною вартістю 1,85 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Управління комунального господарства та дорожнього будівництва Запорізької міськради за 911 тис грн. замовило у КП «Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» роботи з реконструкції полотна трамвайного переїзду на перетині вулиці Іванова, проспекту Моторобудівників та вулиці 8 Березня у Шевченківському районі Запоріжжя.

МКП «Основаніє» за 936 тис грн. замовило у ТОВ «Мідас-буд» капітальний ремонт будівлі Палацу дитячої та юнацької творчості, що знаходиться за адресою: площа Леніна, 1.

Засновниками ТОВ «Мідас-буд» є Володимир Воронін та Дмитро Лобода. Раніше це підприємство отримало від МКП «Основаніє» підряд на капремонт будівлі Запорізької гімназії №2 по вул. Героїв Сталінграда, 36 вартістю 541 тис грн.