«Альтком» відремонтує вулицю в Донецьку по 6 мільйонів за кілометр
18.10.2011   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради за результатами тендеру 28 вересня уклало угоду з ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» на капітальний ремонт автодороги по вул.Купріна від пр.Ленінського до вул.Кірова в Кіровському районі. Вартість угоди склала 15,81 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Будівельна довжина ділянки складає 2,5 км. Середня вартість ремонту склала 6,4 тис грн./км.

Роботи передбачають посилення і вирівнювання дорожнього покриття, виконане після холодного фрезерування існуючого покриття на глибину 4 см. Передбачено влаштування пандусів на ділянках пішохідних переходів, влаштування нового а/б покриття на існуючих з’їздах у межах радіусів закруглення.

Після виконання робіт по улаштуванню покриття проектом передбачено виконати розмічання проїзної частини фарбою дорожньою і встановлення дорожніх знаків, бар’єрного огородження і перильного. Здійснення робіт на одній половині проїзної частини при систематичному руху транспорту на другій частині.

Разом з цією закупівлею, з початку року група «Альтком» отримала від органів влади Донецька та Донецької області підряди на суму 2,94 млрд грн.