Підряди на ремонт доріг отримали кримський депутат і будівельник дороги до Качі
14.10.2011   //  

Служба автомобільних доріг в АР Крим за результатами тендерів 4 жовтня уклала низку угод на капітальний ремонт вулиць в населених пунктах автономної республіки. Загальна вартість договорів склала 5,53 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПП «Строй – центр 2» Павла Міхєєнко та Руслана Колпіна за 317 тис грн. здійснить капремонт вулиць 7-го мікрорайону в Бахчисараї (вулиці: Бельбекська, Достлук, Урал Даги, Мишки Татарина).

ТОВ «ДСУ-44» відремонтує вулиці: Савєл’єва, Крупськой та Тімірязєва в Ялті за 1,36 млн грн. Одним з засновників підприємства є ВАТ «Південшляхбуд», яке контролюють Геннадій Чікін та Ігор Аржанцев, депутат кримського парламенту від Партії регіонів.

ПП «Дорстройсервіс Крим» Володимира Замшева за 858 тис грн. здійснить ремонт вулиці Леніна в смт. Поштове Бахчисарайського району. Крім того, підприємство отримає 2,99 млн грн. за ремонт вулично-дорожньої мережі в смт. Нижньогірський (вулиці: Пушкіна, Плодова, Красіна, Комунальна) Нижньогірського району. Нагадаємо, раніше «Дорстройсервіс Крим» отримав підряд на будівництво дороги в смт. Кача вартістю 30 млн грн.