Литвин заплатить мільйон FM-радіо Деркача, аби нардепи могли тричі на тиждень чесати язиками
14.10.2011   //  

Дирекція телерадіопрограм Управління справами Верховної Ради за результатами тендеру 7 жовтня уклало угоду з ТОВ «Телерадіокомпанія Радіо-Ера» на послуги в сфері радіомовлення в 2011 році вартістю 844 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з конкурсною документацією, парламентська дирекція замовила виготовлення та пряму трансляцію у ФМ – діапазоні програм за участю керівництва Верховної Ради, голів та заступників голів комітетів, народних депутатів хронометражем не менше 40 хв. тричі на тиждень по буднях.

Також замовлено виготовлення та трансляція у запису підсумкової інформаційно-аналітичної програми хронометражем до 5 хв. раз на тиждень по буднях, та прямих включень кореспондента хронометражем до 2 хв. безпосередньо з будівлі Верховної Ради згідно медіа-плану не менше десяти разів на місяць двічі на день у дні пленарних засідань.

В тендері окрім «Радіо-Ера» взяло участь тільки ТОВ «ПроАктив Медіа Консалтинг», засноване директором ТОВ «ТРК «Радіо-Кохання» Владиславом Винником. «Радіо-Кохання» і «Радіо-Ера» входять в медіа-групу народного депутата від Партії регіонів Андрія Деркача.