У Петрова навіть «Вісник держзакупівель» замовили поперек закону
12.10.2011   //  

Запорізька облдержадміністрація за результатами тендеру 30 вересня уклала угоду з ДГВПП «Зовнішторгвидав України» на послуги інформаційних агентств вартістю 150 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Тендер проведено за процедурою «закупівля у одного учасника». Обґрунтування процедур в «Віснику державних закупівель» відсутнє, всупереч пункту 3, частини 1 статті 10 закону «Про здійснення державних закупівель» де вказано, що замовник безоплатно оприлюднює на веб-порталі Уповноваженого органу обґрунтування застосування  процедури закупівлі в одного учасника – одночасно з оголошенням про проведення процедури закупівлі.

ДГВПП «Зовнішторгвидав України» – це підприємство Мінекономрозвитку і торгівлі, яке видає «Вісник державних закупівель». Підприємство на оплатній основі надає послуги щодо оперативного інформування, формування архівних витягів, формування зведеної інформації щодо окремої процедури закупівлі та ін.

В березні 2010 року головою Запорізької ОДА призначено колишнього народного депутата від Партії регіонів Бориса Петрова.