«Запоріжжяобленерго» за півмільйона найняло адвокатів, щоб вибивати борги
11.10.2011   //  

ВАТ «Запоріжжяобленерго» за результатами тендеру 4 жовтня уклало угоду з ПП «ЮЦ «Феміда» на юридичні послуги представництва «Запоріжжяобленерго» в судах по справі про стягнення коштів за електроенергію та штрафних санкцій. Вартість угоди склала 450 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В документації конкурсних торгів вказано, що переможець тендеру зобов’язаний надати замовнику послуги які полягають у наданні консультацій (підготовка усних чи письмових роз’яснень тощо) та здійсненні представництва (участь у судових засіданнях, надання пояснень, доводів та заперечень тощо) ВАТ «Запоріжжяобленерго» у Господарському суді Запорізької області, Донецькому апеляційному господарському суді, Вищому господарському суді України по справам за участю ВАТ «Запоріжжяобленерго» та ВАТ «Запорізький арматурний завод» про стягнення коштів (вартості поставленої електричної енергії, фінансових санкцій, індексу інфляції та 3% річних) чи визнання договорів недійсними. Як додаткові вимоги визначено надання переможцем гарантій досягнення позитивного результату.

Засновником ПП «Юридичний центр «Феміда» є Олександр Пшець. На місцевих виборах 2010 року Пшець балотувався в депутати Запорізької міськради по списку партії «Рідне місто», яку очолює відомий запорізький бізнесмен Геннадій Рекалов.