В шахти за тиждень закопано третину мільярда
10.10.2011   //  

Державні підприємства вугільної галузі з 26 вересня по 3 жовтня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 309,78 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 51,37 млн грн. придбало вугілля у ПП «Інвест Пром», ТОВ «ДВ нафтогазовидобувна компанія».

ДП «Макіїввугілля» за 46,02 млн грн. придбало шахтний стояк у ТОВ «Авангард».

ДП «Селидіввугілля» за 36,00 млн грн. придбало обладнання у ТОВ «ТД «Славойл», ПП «Красноармійський Ливарно-Механічний завод», ПП «Шураві-Ю», ТОВ «Арсенал-Дон», ВАТ «Донбаська насосна компанія», ТОВ «Концерн «Електричні машини», ТОВ «РемТехСервис».

ДП «Свердловантрацит» за 35,80 млн грн. придбало устаткування, ремонтні роботи, послуги з передавання даних у ТОВ “Арта”, ПП «НВФ «Меценат», ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «ДиКоН», ТОВ НВО «Донбасвугілля», НВПП «УТЕК».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 34,99 млн грн. придбало вугілля у ТОВ «Слов’янська промислова група».

ДП «Дзержинськвугілля» за 34,36 млн грн. придбало вугілля у ТОВ «Дзержинськтопливо», Горівське ДП «Топсервіс» ВАТ «Облпаливо».

ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1» за 24,82 млн грн. придбало ремонтні послуги у ТОВ «Донбасінвест груп».

ДП «Ровенькиантрацит» за 18,58 млн грн. придбало електрообладнання та ізоляційні матеріали у ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «Саббіа Груп».

ДП «ВК «Краснолиманська» за 11,15 млн грн. придбало щити управління у Корпорації «Харківський електрощитовий завод-Елетекс-С» і послуги перевезення вантажів у ТОВ «Альтей».

ВАТ «Лисичанськвугілля» за 6,9 млн грн. придбало сталеві труби і аналізатори метану у ПП «Укрсандарт-2009», ТОВ «НВО «Червоний металіст».

ПАТ «Шахтоуправління «Донбас» за 4,1 млн грн. придбало продукцію лісозаготівлі і сигналізатори метану у ТОВ «Юзліспром», ТОВ «НВО «Червоний металіст».

ДП «Артемвугілля» за 3,3 млн грн. придбало устаткування і газ у ТОВ «Торгівельно-промислова компанія «Буран», ДП «Укравтогаз».

ДП «Шахтарськантрацит» за 1,48 млн грн. придбалондивідуальні сигнализатори метану сумісні з головними світильниками у ТОВ «НВО «Червоний металіст».

ДП «Луганська обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 0,64 млн грн. придбало бензин у ТОВ «Індустрія-2000 ОПТ» і фізичну ліквідацію ЦЗФ «Маяк» у ДП «Енергосфера» Російського ТОВ НПО «Енергосфера».

ДП «Торезантрацит» за 0,51 млн грн. придбало компресори у ПАТ «НВАТ ВНДІкомпресормаш».