Потенційним інвесторам Луганську знімали номери по 1700 грн. на добу
10.10.2011   //  

Головне управління економіки Луганської облдержадміністрації за результатами тендеру 27 вересня уклало угоди на проживання в готелі учасників ІІ Луганського Міжнародного інвестиційного форуму, який відбувся в Луганську 5-7 жовтня. Загальна вартість угод склала 251 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Готельний комплекс «Дружба» за 170 тис грн. надав послуги проживання у готелі на час проведення форуму. Закуплено 27 одномісних номерів та 25 двомісних.

ТОВ «Юніон» (готельний комплекс «Юніон») за 81 тис грн. надав послуги з проживання у готелі в номерах підвищеного комфорту – 16 одномісних номерів. З розрахунку того, що номери зняті на три доби, вартість одного номеру на добу складає 1700 грн.

На форумі були представлені інвестиційні проекти Луганської області. У ньому взяли участь представники бізнес-кіл з 17 країн ближнього зарубіжжя, а також Європи, Близького і Далекого Сходу. Очікувалася участь близько 127 представників 110 іноземних компаній із США, Австрії, Нідерландів, Польщі, Канади, Італії, Туреччини, Німеччини, Іспанії, Швеції і Російської Федерації.