Щоб не переплачувати КМДА скоріше відремонтує підірваний будинок
07.10.2011   //  

Головне управління житлового господарства Київської міськдержадміністрації за результатами тендеру 29 вересня уклало угоду з ТОВ «Максимус Констракшн» на відновлювальні роботи по підсиленню конструкцій будинку, де стався вибух газу, на вул. Рогозівській, 1 у Дніпровському районі Києва. Вартість угоди склала 4,26 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівлю проведено за неконкурентною процедурою «у одного учасника». В обґрунтуванні це поясненно терміновою необхідністю в роботах. «З метою швидкого повернення відселених мешканців в свої квартири ,  необхідністю підключення опалення  до початку зимового сезону  мешканцям будинку, що на даний момент проживають в ньому, а також в цілях економії бюджетних коштів (оплата проживання населення, що втратило квартири внаслідок аварії), комітет з  конкурсних торгів визначив провести  закупівлю шляхом  застосування закупівлі  в одного учасника», – йдеться в документі.

Засновниками ТОВ «Максимус Констракшн» є Руслан Прохоренко, Дмитро та Юрій Сінькевичі.

Нагадаємо, 23 січня у квартирі на другому поверсі по вул. Рогозівська, 1 стався вибух  газу з послідуючим горінням, внаслідок чого 5 осіб було госпіталізовано.